«Заявок багато»: понад 400 франківців золотого віку отримають фінансову допомогу

Новини, Суспільство

30 червня, в Івано-Франківську відбувся виконавчий комітет.

Про це під час чергового відеозвернення розповів Руслан Марцінків, міський голова, інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Проголосували за чергову фінансову допомогу деяким категоріям мешканців міста.

Зокрема, таку допомогу отримають ще 404 франківці золотого віку, 29 дітей військовослужбовців та 66 людей з інвалідністю І та ІІ групи.

«Заявок багато, тому є певні затримки, але ми виплачуємо цю міську допомогу. Основна проблема – це затримка фінансування казначейством, тому що не завжди пропускає кошти. Ця проблема через те, що в державі сьогодні відсутні кошти», – каже Марцінків.

Політик нагадує, що для того, аби отримати цю допомогу, потрібно звернутися в Ліцей №3 на вул. Івана Франка, або в ЦНАПи у селах Івано-Франківської громади.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!
Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.