У боях за Україну загинули троє захисників з Прикарпаття (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

Сумні новини з війни отримали громади Черніїва, Кобаків на Косівщині та Івано-Франківська.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Вікна.

З болем та сумом сприйняла трагічну звістку Черніївська громада: у бою з окупантами загинув Герой, вірний син України Дмитро Кіндрат, 1997 року народження, повідомили у спільноті “Типовий Черніїв”.

Дмитро був учасником АТО/ООС, з перших днів повномасштабного вторгнення відбивав атаку московського окупанта.

“Усі, хто знали Діму, в один голос згадують його доброту, хоробрість і готовність завжди прийти на допомогу. Щирі співчуття непоправній втраті родині Героя, сумуємо з Вами у годину скорботи”, — йдеться у повідомленні.

Привезуть тіло Героя у село сьогодні, у п’ятницю, о 08:30. Колону з прапорами формують з 08:00 від в’ізду у село з боку світлофору.

Чин похорону розпочнеться вдома у загиблого військового на вул. Сагайдачного, 38 об 11:00.

Сум від втрати захисника України охопив і громаду села Кобаки на Косівщині: загинув Олег Савіцькийідеться у повідомленні.

Інформації про час і місце похорону поки що немає.

У боях за Україну загинув Василь Лялик, 1976 року народження, з Івано-Франківська, родом з села Колодіївка Тисменицького району.

“Єдиний син у матері, єдина опора. Глибокі співчуття родині та матері загиблого. Спочивай з Богом, ти віддав своє життя в боях за Україну! Прохання помолитися за нашого воїна. Амінь!”, — йдеться у дописі.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.