Шойгу заявив, що росія гальмує з наступом в Україні спеціально (відео)

Новини, Політика

Глава Міноборони РФ Сергій Шойгу заявив, що росія нібито спеціально уповільнює темпи наступу в Україні, щоб “уникнути жертв серед мирного населення та надати можливість людям евакуюватися”.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на російське пропагандистське видання “РИА Новости” та заяву Шойгу на засіданні ради міністрів оборони ОДКБ, яке пройшло по відеозв’язку

“Для виходу мешканців з оточених населених пунктів оголошуються режими тиші та створюються гуманітарні коридори” – сказав військовий злочинець Шайгу.

Він також знову збрехав членам ОДКБ, що російські війська нібито не завдають ударів по цивільній інфраструктурі, де можуть бути мирні жителі.

@rostgudzinskiy ♬ Ambient-style emotional piano – MoppySound

 

І знову повторив пропагандистську мантру про “високоточну зброю”, якою вражаються нібито лише вогневі позиції та військові об’єкти.

Шойгу також заявив, що росія продовжить так звану “спецоперацію” в Україні “до повного виконання всіх завдань”, незважаючи на “масштабну допомогу Заходу київському режиму та санкційний тиск на росію”.

Міністр оборони РФ повторив завчені фрази про те, що “НАТО перетворювало Україну на ворожу до росії державу, зробивши її інструментом тиску на Москву”, розповів байки про нібито “мережу з понад 30 біолабораторій” США в Україні та про нібито “виникнення реальної загрози створення Україною ядерної зброї”.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.