Нардеп Безуглая хоче дати право командирам ЗСУ страчувати дезертирів на місці (відео)

Кримінал, Новини, Політика, Суспільство
Мар’яна Безугла вигадала покарання за дезертирство. Фото: колаж “Сьогодні”
Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Сьогодні.

В Україні пропонують дозволити командирам вбивати військових у разі непокори, тобто –дезертирів. Автори відповідного документу – члени партії “Слуга народу”. Серед них Мар’яна Безугла, Галина Третьякова, Георгій Мазурашу та інші.

Про це повідомили у Telegram-каналі “Сьогодні”.

@rostgudzinskiy #україна_переможе🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🙏🙏🙏🙏😇 #україна🇺🇦 #зсу🇺🇦 #росія #путин #путин_хуйло #дезертири #уклоністи #война #війна #заградотряд #заградпідрозділ #зе #зеленский #зеленський #заградзагони ♬ Ambient-style emotional piano – MoppySound

Варто зазначити, що командири і зараз мають право застосовувати зброю проти порушників статуту, однак у чинній редакції закону є уточнення – “не призводячи до смерті військовослужбовця”. З нової версії цей рядок хочуть забрати.

Варто зауважити, що скандальний законопроєкт уже пройшов слухання у Комітеті Ради. Його рекомендують прийняти за основу і в цілому. Проте є нюанс: пропонується уточнити, що командир має право знищувати дезертирів на місці лише в тому випадку, якщо існує реальна загроза життю цього командира або ж іншим його підлеглим.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.