На росії визнали: санкції зруйнували всю російську логістику

Новини, Політика

Західні санкції “практично зламали всю логістику” в росії.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на міністра транспорту рф Віталія Савельєва, якого цитує російська “Медуза”.

“Ті санкції, які наклали сьогодні на РФ, практично зламали всю логістику в нашій країні. І ми змушені шукати нові логістичні коридори”.

Російська влада збирається вирішити проблеми, що виникли, за допомогою транспортного коридору “Північ-Південь”, який проходить через прикаспійські порти Астрахань на Волзі, Оля на Волго-Каспійському каналі та Махачкала в Каспійському морі.

Раніше МЗС РФ поскаржилося на санкції Заходу, заявивши, що “розкручування антиросійської санкційної істерії” не стане стабілізаційним фактором для світової економіки.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.