Поки ЗСУ б’ють “рашиських вошей” на фронті у тилу “українські гниди” засмітили Франківськ (відео+фото)

Відео-новини, Новини, Політика, Суспільство

Ні друзі це не зруйновані війною Марїнка чи Пєски під Донецьком, це глибокий тил України п’ємонт демократії – Івано-Франківська територіальна громада.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Такі крайовиди ми можемо спостерігати на об’їздній дорозі між Чукалівкою та Чернієвим де “файні газди” облаштували собі стехійне сміттєзвалище.

Поки ЗСУ б’ють “рашистських вошей” на фронті у тилу “українські гниди” продовжують гадити та паскудити нашу землю.

Одні плюючи на закони та й здоровий глузд не смітити хоча б там де жевеш вивозять будівельне та побутове сміття із своїх затишних маєтків, а купа спеціальних дармоїських спецслужб, які відповідають за екологічну безпеку Екологічна інспекія, Інспекції з благоустрою Івано-Франківської ТГ та інші органи місцевої та державної влади просто спостерігають за цим свавіллям освоюючи мільйонні бюджети.

Редакція газети Голос ІФ розуміючи, що очикувати від природоохоронних та правоохоронних органів на встановлення винних осіб в екологічному забрудненні не приходиться виникла хороша пропозиція до органів державної влади з числа чиновників, які відповідають за екологічну безпеку міста та області, мають бронь від мобілізації організувати толоку і прибрати це свинство, яке ви розвели у європейському місті.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.