«Війна війною, а піар по розпорядку!» (фото)

Новини, Політика, Суспільство

Не встигли ще до кінця Збройні сили України вибити російського чобота з нашої землі, а окремі області оговтатись від «русского мира» як деякі політичні партії почали вигадувати оригінальні піар акції щоб нагадати про себе.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

І звичайно на передовій популізму оточення «сивочолого гетьмана» і партія «Європейська солідарність».
Останні, до слова, завжди вміли вдало попіаритись на фоні військових та війни.

Зараз у мережі «Facebook» партійцями активно поширюється інформація про проведення акції «Вишиванка для воїна». З офіційно анонсованого можна зрозуміти, що за задумом організаторів планується збір вишиванок для їх подальшого відправлення в райони де ведуться бої, а основний месседж – «вишиванка є сучасною зброєю проти окупанта».
Напевне більш ідіотичної ідеї важко було придумати!

Виходить так, що результатом акції стане відповідний фото звіт з позицій наших бійців, де вони у вишиванках будуть дякувати Порошенку і його партії за «надану зброю». У мене глибоке переконання, що робитимуть хлопці це не з великим ентузіазмом знаючи як Порошенко і його компаньйони Свинарчуки обкрадали армію.

Також велике питання, чи доцільно таке переодягання на позиціях де іде війна і чи подумали піарники, що сидять у комфортних кабінетах, що вдягнувши білосніжну вишиванку, наші військові демаскують себе серед оточення? Чи візьме на себе відповідальність «Європейська солідарність» та її вожді якщо, ненароком, ворог помітить втрату пильності і відкриє вогонь по нашим позиціям? Однозначно ні!

Краще, як волонтери, привезіть справді необхідні речі, обмундирування, захист, їжу, але привезіть тихо і не піарячись! Це оцінять!
Напевне правильніше припинити ці необдумані піарходи, докласти зусиль для досягнення перемоги, а опісля мірятись досягненнями і критикувати один одного.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.