В Івано-Франківську заграють музику нескорених на допомогу ЗСУ

Новини, Суспільство

В Івано-Франківську талановиті студенти музичних закладів з різних міст України дадуть концерт духовної музики, щоб зібрати гроші на допомогу армії.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на КУРС.

“Наразі ми живемо в час, коли потрібно робити добро своїми вчинками та вміннями. Хочемо представити для вас благодійний проєкт, який покаже усю красу української духовної музики та відволіче від страшної реальності”, – запрошують організатори ГО Громадська ініціатива Галичини.

Благодійний концерт «Музика нескорених» присвячений підтримці ЗСУ. Концерт зібрав молодих, талановитих студентів з різних музичних закладів України.

Виступ відбудеться 29 травня о 16:00 в Архикатедральному Соборі Воскресіння Христового у місті Івано-Франківськ. Вхід вільний.

У Франківську заграють музику нескорених на допомогу ЗСУ 1

Концерт відбуватиметься за підтримки ГО «Громадська ініціатива Галичини» та голови правління Лесі Качурової. Всі зібрані кошти підуть на потреби ЗСУ.

Допомогти можна тут – ГО ГРОМАДСЬКА ІНІЦІАТИВА ГАЛИЧИНИ

Код отримувача 39320241UA503366770000026000052515566

IВАНО-ФРАНКIВ.ФIЛIЯ АТ КБ “ПРИВАТБАНК”

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.