На Південному напрямку ЗСУ знищили 23 агресорів, два танки та склад боєприпасів

Кримінал, Новини, Суспільство
Протягом минулої доби на півдні України захисники ліквідували 23 російських агресорів, а також знищили ворожий склад боєприпасів.

Про це у Фейсбуці повідомляє Оперативне командування «Південь»,  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ .

«На Миколаївщині та Херсонщині ворог продовжує ведення бойових дій на зайнятому рубежі. Ані атакувати, ані просунутись йому наші підрозділи не дозволяють. Натомість ефективним застосуванням ракетно-артилерійського озброєння знищено 23 рашисти, уражено два танки та два БМП, а також знищено ворожий склад боєприпасів на Херсонщині», – йдеться в повідомленні.

Ворог знову скоїв ракетну атаку по  Одещині, однак оперативне і прицільне реагування підрозділів протиповітряної оборони нейтралізувало ракету.

Також зазначається, що корабельне угруповання противника має перемінний склад, але у постійній готовності до завдання ракетного удару перебувають щонайменше пів сотні ракет морського базування.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.