У Калуші викрили 35-річного держреєстратора, який займався квартирними махінаціями

Кримінал, Новини

За процесуального керівництва Окружної прокуратури міста Івано-Франківська 35-річному державному реєстратору повідомлено про підозру у зловживанні повноваженнями та несанкціонованих діях з інформацією, яка оброблюється в автоматизованій системі (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Галку“.

За даними слідства, реєстратор на підставі неправдивих документів перереєстрував квартиру в місті Калуш за сумнівним товариством. Так, маючи доступ до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, він несанкціоновано змінив право власності на нерухомість вартістю майже 300 тис. грн, повідомляють “Галку” в обласній прокуратурі.

Викриття протиправної діяльності здійснювалось спільно із кіберполіцією та слідчими Івано-Франківського районного управління поліції.

За вказане правопорушення зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.