Поки свекруха плаче, а свекор сидить у СБУ: невістка Марченко хизується фото з відпочинку за кордоном (фото)

Новини, Політика, Суспільство

Поки українська телеведуча-колаборантка Оксана Марченко записує чергове звернення до світових лідерів із проханням звільнити її чоловіка, затриманого СБУ опозиціонера Віктора Медведчука, її невістка Катерина ділиться у соцмережах позитивним закордонним контентом.

Дружина 25-річного Богдана Марченка похвалилася знімками біля басейну та у спортзалі.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на OBOZREVATEL.

Крім Катерини, на фото можна побачити однорічного онука Оксани Марченко, якого назвали на честь діда – Віктором. Скріншотами Instagram-stories блогерши поділилося видання TAБЛOID.

Де саме “ховається від війни” киянка із сином – невідомо. Як і те, де зараз перебуває її чоловік, пасинок Медведчука і син телезірки, котра втекла до Росії.

Судячи з фото, Катерина відпочиває у теплих краях. Вона показала засмагле тіло в купальнику біля басейну та маленького Вітю у плавках.

Щоб хвалитися знімками в бра та трусиках, невістка Марченко відвідує спортзал. Поки на батьківщині триває війна, а свекор сподівається на порятунок від свого кума Путіна, Катерина втомлюється від виснажливих тренувань.

Проте дівчина не скаржиться, оскільки спорт дає свої результати, якими вона поспішила поділитись із підписниками. До речі, за молодою мамою в Instagram стежить понад 15 тисяч людей.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.