У росії готуються до епідемії холери, щоб звинуватити Україну в застосуванні “біологічної зброї”

Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

Головний державний санітарний лікар росії Анна Попова підписала постанову «Про додаткові заходи щодо профілактики холери».

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

У росії готуються до епідемії холери у прикордонних з Україною областях: Брянська, Курська, Бєлгородська, Воронезька, Ростовська обл., Краснодарський край та окупований Крим.

Зокрема, у державі-агресорці до 15 травня мають підготувати лабораторії для проведення досліджень на холеру, посилити контроль за торговельними об’єктами, місцями масового скупчення людей, а також поінформувати населення про заходи з профілактики хвороби.

А до 1 червня забезпечити готовність медзакладів до проведення протиепідемічних заходів та підготувати розрахунок необхідних для цього препаратів.В українські розвідці зауважують, що ймовірно, наприкінці травня – початку червня керівництво РФ може вдатись до провокацій у прикордонних з Україною районах:

“Відповідальність за це традиційно спробують перекласти на Україну, звинувативши у “застосуванні біологічної зброї”.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.