Лавров заявив, що серед цілей РФ — “звільнення світу від Заходу”. В ОП відреагували

Новини, Політика

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров назвав ще одну мету війни проти України — внесок у “звільнення світу від Заходу”. В Офісі президента України прокоментували, що далі чекають від РФ заяви “про звільнення Марсу від марсіан”.

Про це пише пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Суспільне Карпати.

В інтерв’ю для Сіньхуа російський міністр заявив, що російська “спеціальна військова операція в Україні робить внесок у процес звільнення світу від неоколоніального гніту Заходу, густо замішаного на расизмі і комплексі винятковості. Чим раніше на Заході змиряться з новими геополітичними реаліями, тим буде краще для нього самого і для всього міжнародного співтовариства”.

За його словами, Захід нібито намагається перешкоджати “природному ходу історії”.

Радник керівника ОП України Михайло Подоляк написав, що будь-які визволення з боку Росії несуть лише масові знищення.

“Звільнити світ від Заходу” – Росія знову озвучила нову мету руйнівної “спецоперації” в Україні. “Звільнення” по-російськи – це лише масові знищення. Втім, наступні цілі спецоперації РФ можуть стосуватися “звільнення” Марса від впливу марсіан. Чекаємо”, – написав у Twitter Подоляк.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.