У Коломиї відбудеться благодійний турнір з міні-футболу (фото)

Новини, Політика, Суспільство, Туризм

30 квітня у Коломиї стартує благодійний турнір з міні-футболу «Кубок Едельвейсу». Понад 20 команд змагатимуться за звання кращої.

Відкриття турніру о 9:30 на вулиці Івана Франка, 19 (майданчик зі штучним покриттям Коломийського ліцею ім. Михайла Грушевського). На цій локації проходитиме частина ігор групового етапу, фінального етапу та закриття турніру. Ігри групового етапу також будуть відбуватись на стадіоні “Юність” (вулиця Петлюри, 17б) та на тенісних кортах (вулиця Кобилянської, 8а).
Про це повідомив міський голова Богдан Станіславський, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.
“Дякую управлінню спорту та громадській організації Space UP за таку гарну ідею – влаштувати благодійний турнір. Адже всі отримані кошти передадуть Фонду підтримки гірсько-штурмової бригади «Едельвейс», який витратить їх на необхідні речі для наших захисників”, – написав мер.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.