Івано-Франківські поліцейські затримали серійного злодія

Кримінал, Новини

У період воєнного стану фігурант обікрав близько десяти торгових закладів Івано-Франківська. Поліцейські викрили зловмисника і затримали його. 31-річному чоловіку загрожує максимальне покарання.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Поліцію області.

У середу, 27 квітня, до правоохоронців звернулась 38-річна мешканка Івано-Франківська. Жінка повідомила, що в її магазин проник невідомий чоловік і вкрав товар.

На місце оперативно виїхала слідчо-оперативна група. Зловмисника правоохоронці затримали «на гарячому».
Поліцейські встановили, що затриманий чоловік причетний до вчинення серії аналогічних злочинів. Щобільше, зловмисник уже судимий за майнові злочини.
Слідчі затримали правопорушника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі готують матеріали для повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану, одразу кваліфікується за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. Відповідно до чинного законодавства за скоєння таємного викрадення майна, учиненого в умовах воєнного або надзвичайного стану, винним особам може загрожувати позбавлення волі терміном від 5 до 8 років.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.