Кулеба про погрози Лаврова: Москва відчуває поразку в Україні

Без рубрики, Новини, Політика

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба вважає, що погрози глави МЗС РФ про Третю світову війну свідчать про відчуття Москвою поразки в Україні.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням заяву міністр опублікував у Twitter.

Кулеба підкреслив, що Росія втрачає останню надію відлякати світ від підтримки України, тому з’явилися розмови про “реальну” небезпеку Третьої світової.

“Це лише означає, що Москва відчуває поразку в Україні. Тому світ має ще більше нас підтримати, аби ми перемогли і захистили європейську та глобальну безпеку”, – зауважив міністр.

Напередодні Міністр закордонних справ РФ Сергєй Лавров заявив, що існує “реальна небезпека початку Третьої світової війни”.

Він також сказав, що ризик ядерної війни реальний, і цю небезпеку “не можна недооцінювати”.

Глава МЗС Латвії Едгар Ринкевич закликав подвоїти підтримку України та санкції проти Росії після слів Лаврова про Третю світову війну.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.