Ракетні удари по Вінниччині: 5 загиблих, багато поранених

Кримінал, Новини, Політика

П’ятеро людей загинули та ще 18 отримали порання у результаті російських ракетних ударів по залізничній інфраструктурі поблизу міст Жмеринка та Козятин на Вінниччині.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Вінницьку обласну прокуратуру у Facebook.

“Вранці 25 квітня російські окупаційні війська здійснили ракетні обстріли об’єктів транспортної інфраструктури поблизу м. Жмеринки та м. Козятина на Вінниччині.

Внаслідок ворожого обстрілу попередньо 5 осіб загинули, 18 поранено (інформація уточнюється!)”.

За вказаним фактом слідчі СБУ розпочали кримінальні провадження (ч. 3 ст. 110 КК України – умисні дії, вчинені з метою зміни меж території або державного кордону України, які призвели до загибелі людей та інших тяжких наслідків).

На місці подій працюють слідчі, прокурори та інші відомчі служби.

Раніше голова Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов повідомив, що у результаті російських обстрілів Жмеринки та Козятина у Вінницький області є загиблі та поранені.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.