Окупанти планують наступ на Кривий Ріг – Вілкул

Кримінал, Новини, Суспільство

Начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул повідомив, що окупанти готуються до наступу на місто, можливо, “найближчими днями”. 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Вілкул у Telegram

 “Ворог проводить формування наступального ударного формування на нашому напрямку в Херсонській області. Найближчими днями ми чекаємо їхнього можливого переходу в наступ.

Але ми знаємо про них більше, ніж їм здається, ми розуміємо всі їхні плани і ми повністю готові до будь-якого розвитку ситуації”.

За словами Вілкула, готовий гарнізон міста, готові всі військові частини, у Кривому Розі збудували глибокоешелоновану оборону та багатоступінчасті укріпрайони.

Продовжується робота з посилення всіх ліній оборони міста.

“Якщо ви бачите, що десь щось пиляється, ріжеться, копається або будується, то не треба бігати довкола, знімати та дзвонити у всі служби. А тим більше викладати це все в інтернет “.

Також Вілкул повідомив, що продовжується робота з допомоги в евакуації людей із прифронтової зони: “Кривий Ріг дає автобуси, “швидкі”, ми забезпечили допомогу медиків, соціальних працівників”.

 “За останні три дні в різних напрямках вдалося евакуювати понад 5000 жителів Херсонської області.

Для тих, хто залишається переночувати у Кривому Розі та поїхати далі, ми організуємо ночівлю. Для тих, хто залишається у нас довше, підготовлено розселення у школах, садках, терцентрах. Загалом через Кривий Ріг пройшло вже понад 100 тисяч переселенців, 50 тисяч перебувають у місті зараз”.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.