Джонсон пригрозив Росії відповіддю у разі використання ядерної зброї

Новини, Політика, Суспільство

Прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон пригрозив Росії ударом у відповідь у разі застосування ядерної зброї. Він упевнений, що Кремль не може продовжувати погрожувати всьому світу.

Про це повідомило азербайджанське видання “HamamTimes“, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Зазначається, що у разі реальної ядерної загрози уряд Великобританії не проводитиме попередніх консультацій із союзниками, а ухвалить рішення самостійно.

“Росія не повинна забувати, що у нас теж є ядерна зброя. Якщо Путін натисне на ядерну кнопку, то й у нас вийде. Росія не може більше нікому погрожувати. Ми готові до всього. Путінську диктатуру та російський імперіалізм обов’язково поховають”, – констатує Джонсон.

Він запевняє, що його країна вступить у війну, якщо Кремль застосує зброю масового знищення.

Раніше OBOZREVATEL повідомляв, що Джонсон дав прогноз щодо термінів війни. Він упевнений, що бойові дії можуть затягнутися на тривалий період.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.