На Прикарпатті на Великдень поблизу храмів чергуватимуть понад 800 правоохоронців

Новини, Політика, Суспільство

23 та 24 квітня поблизу храмів нестимуть службу із забезпечення безпеки та правопорядку понад 800 правоохоронців разом із військовослужбовцями Нацгвардії та курсантами поліцейського вишу.

Правоохоронці посилено стежитимуть за правопорядком поблизу культових споруд, здійснюватимуть патрулювання вулиць, населених пунктів та автошляхів, аби не допустити правопорушень та оперативно реагувати на будь-які протиправні дії, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Прикарпатські поліцейські нагадують мешканцям та гостям краю, що на території області діє комендантська година. Зокрема, у ніч з 22 на 23 квітня комендантська година триватиме з 23:00 до 6:00, а у ніч з 23 на 24 квітня – з 23:00 до 5:00, богослужіння та освячення великодніх страв відбуватимуться відповідно до цих вимог.

Нагадаємо, Міністерство культури та інформаційної політики України, а також Державна служба України з етнополітики та свободи совісті закликали вірян залишатися на Великдень вдома через загрозу обстрілів церков.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.