На Іграх Нескорених в Гаазі заспівали пісню “Ой у лузі червона калина” (відео)

Відео-новини, Новини, Політика, Суспільство, Туризм

У Гаазі тренер української збірної з бігу та стрибків разом з волонтерами заспівали “Ой у лузі червона калина”, яка стала піснею-символом українського опору військовій агресії рф.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу в Гаазі, українську пісню виконало тріо, яке сформувалося під час змагань, щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

До тріо увійшли волонтери Уляна Бунь і Андрій Коршний, які проживають в Нідерландах вже багато років, а також тренер з бігу та стрибків української команди Олена Яновська.

На пісню усі присутні відреагували бурхливими оплесками.

Як повідомляв Укрінформ, Ігри Нескорених проходять у Гаазі з 16 по 22 квітня 2022 року. Українська команда представлена у восьми видах спорту, зокрема у плаванні, бігу, штовханні ядра, стрільби з лука, баскетболі на візках.

Ігри нескорених – міжнародні спортивні змагання в паралімпійському стилі, започатковані британським принцом Гаррі, герцогом Сассекським, у 2014 році.

У змаганнях беруть участь військовослужбовці та ветерани, які дістали травми, поранення, контузії чи захворювання під час виконання бойових завдань при захисті батьківщини.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.