Правоохоронцями Прикарпаття задокументовано протиправну діяльність злочинного угруповання!

Кримінал, Новини, Суспільство

Співробітниками Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області, під процесуальним керівництвом Івано-Франківської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері та за сприяння Управління СБ України в Івано-Франківській області  задокументовано протиправну діяльність на території краю організованого злочинного угрупування.  

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Зокрема, на території регіону правоохоронцями затримано організовану злочинну групу, члени якої вимагали у одного із офіцерів військової частини м.Івано-Франківська неіснуючий борг.

У ході досудового розслідування, встановлено, що до складу угруповання входили троє осіб. Організатора та двох його спільників, які раніше не судимі, було затримано. Їм повідомлено про підозри та обрано запобіжні заходи – тримання під вартою. Одного із фігурантів оголошено в міжнародний розшук.

Наразі слідчі завершили досудове розслідування щодо організованої групи і скерували до суду обвинувальні акти у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 189 (Вимагання) Кримінального кодексу України. Сподіваємось, що справедливий вирок суду обвинуваченим не “за горами”… А спецслужба і надалі виявлятиме не доброчесних громадян.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.