Жителі Франківської громади зібрали українським бійцям понад чотири тисячі великодніх пакунків

Новини, Суспільство

Жителі Івано-Франківської громади та волонтери зібрали українським бійцям на фронт понад чотири тисячі великодніх пакунків.

Про це у відеозверненні на Facebook-сторінці повідомив міський голова Руслан Марцінків,  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Він розповів, що зібрати таку кількість великодніх наборів з пасками та ковбасою вдалося завдяки волонтерам та небайдужим жителям громади.

“Дякую всім сільським громадам й Івано-Франківську. Ми зібрали паски й до паски, ковбасу — все. І зараз відправляємо нашим хлопцям на передову. Це — понад чотири тисячі таких подарунків для наших хлопців зі Збройних сил України. Дякую всім, хто долучається. Знаю, що багато — волонтери, але силами саме громади така допомога їде на передову”, — сказав міський голова.

З його слів, 17 квітня відправили гуманітарну допомогу в Київську область. Найнеобхідніші продукти з Івано-Франківської громади відвезли в північну частину Київщини.

“Люди потребують найелементарнішого – хліба, цукру, муки. Бо після бойових дій достатньо важко було з логістикою, особливо це стосується півночі Київської області. Теж хочу подякувати за цю роботу, яка ведеться для того, щоб забезпечити північ Київської області, що звільнена від орків, необхідною допомогою”, — каже Марцінків.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.