У бою загинув директор дитячої мистецької школи з Івано-Франківщини (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

Війна проти російських загарбників забрала життя бійця окремого загону спеціального призначення “Азов” Тараса Лавріва. Воїн, який загинув у бою з окупантами, в мирному житті був директором Долинської дитячої художньої школи на Івано-Франківщині.

Про втрату повідомили на сторінці закладу у Facebook, а також знайомі 33-річного Героя. Він був родом із міста Долина Калуського району Прикарпаття, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

“Колектив ДДХШ сумує у зв’язку з втратою директора й викладача Лавріва Тараса Олеговича, який загинув, захищаючи свою землю від російської орди, на полі бою. Він на завжди залишиться в наших серцях, як справжній патріот, козак, захисник України. Співчуття родині. Вічна пам’ять!” – написали колеги.

Відомо, що Тарас Лаврів, випускник Львівської національної академії мистецтв, також очолював у місті Долині Школу бойового гопака імені Івана Богуна й Школу Айкідо Йошинкан. Крім цього, він музикував у гурті “Залізний Хрест” – був гітаристом.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.