Командира взводу Івана Науменка родом зі Снятинщини посмертно нагородили орденом Богдана Хмельницького (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство
Захисник був командиром взводу 15-го окремого гірсько-штурмового батальйону 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади — Закарпатський легіон.
Про це повідомили на сторінці Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного у Facebook,  передає  щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Фіртку.
Лейтенант Іван Науменко минулоріч закінчив Національну академію сухопутних військ. 
Захисник — уродженець Снятинщини — разом з підлеглими гідно протистояв окупантам, завдаючи їм значних втрат у живій силі та техніці.
«За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність Військовій присязі, відважного офіцера нагороджено орденом Богдана Хмельницького III ступеня (посмертно).
Вічна тобі слава! Спочивай з миром, Герою!», — йдеться у повідомленні.
Про смерть Героя стало відомо 16 березня.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.