На Франківщині поліцейські розшукують 56-річного жителя Миколаєва (фото)

Новини, Суспільство

Прикарпатські поліцейські розшукують 56-річного жителя Миколаєва Романа Беніва.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на повідомлення на Facebook-сторінці Нацполіції області.

Зранку 12 квітня чоловік вийшов із території монастиря у селі Манява Солотвинської територіальної громади, де тимчасово проживав з дружиною, та не повернувся.

Прикмети чоловіка: зріст — приблизно 175 см, середньої тілобудови, коротке волосся, має післяопераційний рубець на животі. У день зникнення він був одягнений в темні штани, темно-синю куртку, чорні туфлі та шапку.

На Івано-Франківщині поліцейські розшукують 56-річного жителя МиколаєваФото: Facebook/Поліція Івано-Франківської області

“Якщо комусь відома будь-яка інформація, прохання негайно телефонувати до чергової частини відділення поліції № 2 селища Богородчани за телефоном: (03471) 2-12-02, 067 666-13-20 або на цілодобову лінію служби “102”, — йдеться у повідомленні.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.