“Москва” горить: ЗСУ ракетами “Нептун” вдарили по російському кораблю

Кримінал, Політика, Суспільство

Голова Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко повідомив, що українські військові поцілили у російський ракетний крейсер «Москва».

Про це він написав у Телеграм-каналі, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

“Підтвердили, що ракетний крейсер «Москва» сьогодні пішов саме туди, куди його послали наші прикордонники на острові Зміїний! Ракети «Нептун», які стоять на сторожі Чорного моря, завдали російському кораблю дуже серйозних пошкоджень. Слава Україні!”, – сказав Марченко.

Це також підтвердили керівник ОП Андрій Єрмак та радник голови ОП Олексій Арестович. Відзначимо, що “Москва” – саме той корабель, який послали у відомому напрямку захисники острова Зміїний.

Інформацію про вибух і пожежу на “Москві” підтвердили навіть офіційні російські ЗМІ – мовляв, “корабель отримав серйозні ушкодження внаслідок пожежі та вибуху боєкомплекту, причини яких встановлюються”.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.