Лукашенкові під час хокейного матчу зацідили по обличчю (відео)

Відео-новини, Політика

У гравця, який потрапив ключкою у Лукашенка, “все гаразд”. Олександру Лукашенку під час гри в хокей зацідили по обличчю ключкою.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Курйозний інцидент стався під час сьогоднішнього хокейного матчу в Мінську. Про це повідомляє провладний Telegram-канал “Пул Першого”, публікуючи відео інциденту, який стався під час поєдинку команди Лукашенка із збірною Мінської області 9 квітня.

“У колі вкидання шайба була у 01. Той хотів її, підбивши ключку, забрати у №7, гравця команди Мінської області. Перший різко повів ключку убік (зберігаючи шайбу), але №7 не влучив по клюшці 01, а влучив по обличчю (Лукашенку. – Ред.)”, – йдеться у повідомленні.

У гравця, який потрапив клюшкою у білоруського диктатора, “все гаразд”. Лукашенко ж, як свідчать фото, не отримав тяжких травм. Він відбувся лише пластиром на підборідді та щоці.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.