Завдяки благодійній акції «Перемога в єдності» у Коломиї вдалося зібрати 25 тисяч гривень на потреби ЗСУ (фото)

Економіка, Новини, Політика, Суспільство

Коломияни невпинно допомагають нашій армії. 

Про подію на своїй Facebook сторінці повідомив міський голова Коломиї Богдан Станіславський, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

– ” Сьогодні, у Музеї історії міста Коломиї у рамках акції “Перемога в єдності” відбувся благодійний аукціон.

Лоти – картини студентів Коломийського педагогічного фахового коледжу. Радий повідомити, що всі роботи продано. Загалом завдяки аукціону та двом благодійним концертам вдалося зібрати 25 тисяч гривень. Кошти підуть на допомогу для 10-ої гірсько-штурмової бригади та на гуманітарну допомогу для Харкова та Київської області. Дякую митцям за чудові концерти, студентам – за їхні роботи, організаторам – за гарні заходи і кожному, хто до них доєднався – за небайдужість. Радий, що сам зміг долучитися до такої події. Об’єднуючи зусилля, нам вдається робити неймовірні речі”, – йдеться у дописі.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.