Загинув воїн зі Снятинщини

Новини, Суспільство

Війна, з якою загарбницька росія прийшла на територію України, забирає життя як цивільного населення, такі і наших их.військових.

Сьогодні надійшла сумна звістка про загибель українського воїна зі Стецеви Романа Реуса. Про це повідомили на сторінці Снятинської міської ради , інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ .

“Висловлюємо щирі співчуття сім’ї, родичам, близьким та друзям з приводу передчасної смерті нашого земляка та героя – Романа Реуса. Нехай добрий, світлий спомин про захисника України назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, усіх, хто знав його, любив та шанував. Сумуємо разом з Вами, підтримуємо в годину скорботи. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають! Вічна пам’ять Герою!”,- кажуть у міськраді.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.