Орбан вважає, що різанина в Бучі могла бути інсценуванням

Кримінал, Новини, Політика

За словами президента Володимира Зеленського, один з очільників країн ЄС вимагав доказів, що Бучанські воєнні злочини не були інсценованими – за даними джерел, мова про прем’єра Угорщини Віктора Орбана.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на Європейську правду”.

Володимир Зеленський розповів, що один з провідних європейських політиків хотів побачити докази правдивості злочинів у Бучі.

На запитання журналіста, чи є цей політик ЄС головою європейського уряду, Зеленський відповів ствердно.

Президент не хотів говорити про те, хто йому це сказав, але процитував європейського політика: “Покажіть нам докази, що це не інсценізовано”.

Не пов’язані одне з одним джерела “Європейської правди” та “Української правди” підтвердили, що Зеленський говорив про прем’єр-міністра Угорщини Віктора Орбана.

Не зрозуміло, де Орбан озвучив свою вимогу надати докази. Після Бучанської різнанини, за даними “ЄП”, спілкування офіційного Будапешта з українською стороною не було.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.