Лише Путін може зупинити війну, тому переговори потрібні – Зеленський

Новини, Політика, Суспільство

Президент Володимир Зеленський каже, що в України немає іншого вибору, крім як сісти за стіл переговорів із Володимиром Путіним, оскільки лише він може зупинити війну.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Укрінформ“.

“Сьогодні Україні не залишається нічого іншого, як сісти за стіл переговорів. У Росії ніхто інший не спроможний зупинити цю війну. Лише він один (президент РФ Путін – ред.) вирішує, коли ця війна закінчиться”.

Водночас Зеленський зізнався, що після звірств російських військових в українських містах і селах “відчуває ненависть до Росії, до російських солдатів”. “Коли я бачу ці картини перед очима. Убитих дітей без ніг, без рук. Це жах”, – сказав президент.

Він зазначив, що вже навіть не може плакати, хоча звикнути до жертв неможливо.

На прохання журналіста прокоментувати два свої фотопортрети, один з яких був зроблений перед війною, а другий – під час поїздки до Бучі, Зеленський сказав: “Це дві різні людини”. На його думку, така зміна на користь країні. Він також висловив сумнів, що зможе колись стати тим, ким був раніше.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.