У боях за Київ загинув прикарпатський поліцейський Андрій Зіняк (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

У боях за Київ у лавах бійців територіальної оборони загинув  богородчанець, старший лейтенант Андрій Степанович Зіняк.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “ГК”.

Як зазначив Ростислав Заремба, голова Богородчанської ТГ, Андрію був тільки 41 рік, але все своє життя він був справжнім бійцем і патріотом, активним учасником Майдану, учасником бойових дій російсько-української війни у 2014-2015 роках, в тому числі найзапекліших боїв за Дебальцеве.

Служив у новоствореній українській поліції. Потім переїхав з сім‘єю проживати та працювати у місто Вишгород Київської області. Без вагань вступив у лави сил опору, де бійці своїми грудьми зупиняли ворога на підступах до Києва. Ціною свого життя вони врятували не лише нашу столицю, а і всю Україну. Андрій Зіняк загинув біля села Мила на Житомирській трасі.

Панахида прощання відбудеться в Івано-Франківську у Будинку смутку по вулиці Ребета 6 квітня о 12 годині. Після панахиди прах полеглого бійця буде доставлено у Богородчани до батьківського дому. Чин похорону відбудеться у четвер, 7 квітня о 13 годині.

“Прошу всіх богородчанців віддати належну шану нашому земляку.
Вічна слава героям!”, – написав Заремба.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.