Студреспубліка запустила Штаб, який допомагає у різних куточках України

Економіка, Новини, Політика, Суспільство

З перших годин широкомасштабного путінського вторгнення Студреспубліка запустила по всій країні Штаб, який допомагає тим кому потрібна допомога.

Бо, окрім достойних людей на передовій, в Україні ще десятки мільйонів людей, яким точно необхідна підтримка, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Це гуманітарна місія однієї з найбільших і найдосвідченіших громадянських мереж України. Волонтери Штабу надають поміч людям по всіх регіонах, особливо ж там, де найважче. Там, де блокада і холодно-голодно, де наступають окупанти, пише «Галицький кореспондент».

Щоб отримати допомогу на свою будь-яку проблему або запропонувати свою поміч чи задонатити ресурсів на підтримку — необхідно скористатися спеціальним зручним Телеграм-ботом Штабу: https://t.me/SolidarnistBot або цілодобовою «гарячою лінією»: +38 094 493 34 17.

Усім потребуючим обов’язково нададуть оперативну і грамотну підтримку: хоч ліками чи їжею, хоч порадою, хоч психологічною або юридичною консультацією тощо.

У Телеграм-боті також є багато корисної в час війни інформації (карта укриттів усієї України, різні інструкції, як діяти в тій чи іншій (над)складній ситуації, зокрема: що робити при різних обстрілах; як надати першу домедичну допомогу; як зібрати тривожну валізу; як подолати паніку та психічні зриви; як діяти, якщо зник інтернет і мобільний зв’язок; що робити у разі атаки зброєю масового ураження; перелік аварійно-рятувальних й ін. корисних телефонів тощо).

Також просять небайдужих долучатися до волонтерства у Штабі.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.