161 дитина загинула в Україні через збройну агресію РФ – прокурори

Кримінал, Новини, Суспільство

Станом на ранок 4 квітня достеменно відомо, що більше 425 дітей постраждали в Україні внаслідок збройної агресії Росії: 161 дитина загинула та 264 поранено.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Офіс генерального прокурора.

Ці дані не є остаточними, оскільки триває робота з їх встановлення в місцях ведення активних бойових дій, на тимчасово окупованих та звільнених територіях – зокрема, у місті Маріуполь, на окремих територіях Київської, Чернігівської та Луганської областей.

Наразі за офіційно встановленими даними найбільше постраждало дітей у Київській – 75, Донецькій – 78, Харківській – 59, Чернігівській – 49, Миколаївський – 34, Луганській – 31, Запорізькій – 22, Херсонській – 29, столиці – 16, Сумській – 16, Житомирській – 15 областях.

2 квітня поранено 9-річну дитину під час обстрілів російськими окупантами м. Вугледар Донецької області.

3 квітня внаслідок обстрілу м. Миколаєва  поранено 11 осіб, одна з яких дитина.

Також 3 квітня внаслідок обстрілу м. Харкова поранення отримали троє дітей.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.