Зібрав землю з кров’ю синів. Батько українських бійців розповів про останній бій дітей (відео)

Відео-новини, Новини

Доброволець Олег Бутусін із Калуського району, що на Івано-Франківщині, розповів про обставини загибелі своїх синів Романа та Леоніда.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Суспільне Карпати.

Воїн також показав місце у селі на Миколаївщині, де його діти полягли в бою за незалежність України. Там встановили пам’ятний хрест.

“Тут мої сини прийняли останній бій. Сподіваюся, найближчим часом ми тут поставимо більший хрест. Тут є гільзи, розбиті магазини, УЗРГ від гранати. Тобто мої хлопці билися до останнього. Знаю на 100%, що вони підпалили ворожу БМП і, ймовірно, танк. Вони померли героями”, — розповів Олег Бутусін.

Він сказав, що грудки землі, які були просякнуті кров’ю його синів, зберуть і повезуть у Калуш.

“Ваша кров, дорогі діти, пролита недарма. Тому що це стане підгрунтям для нашої майбутньої перемоги й повстання всередині РФ”, — сказав воїн.

Він також звернувся до росіян.

“Я все-таки сподіваюся, що совість прокинеться у цих чоловіків, які називають себе “русскими” (бороди навіть носять деякі), щоби вони вчинили по-чоловічому і повстали”, — сказав Олен Бутусін.

1 квітня начальник відділу у справах ветеранів в Івано-Франківській області Володимир Веркалець повідомив, що в боях із російськими загарбниками загинули два сини добровольця з Калуського району Олега Бутусіна — Роман та Леонід.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.