У Коломиї прокурори фіксують військові злочини росії

Кримінал, Новини, Політика, Суспільство
Спеціально уповноважені прокурори у Коломиї почали збирати докази злочинів російських військових. Це необхідно для того, щоб люди, яким окупанти завдали шкоди або знищили їхнє майно, отримали офіційний статус потерпілих, повідомив міський голова Богдан Станіславський.
Для чого це потрібно? У майбутньому, після притягнення до кримінальної відповідальності винних осіб, потерпілі зможуть розраховувати на відшкодування заподіяної матеріальної та моральної шкоди, щоденна онлайн-газета Голос ІФ.
“Звертаюсь до всіх, хто постраждав від дій загарбників: розкажіть свої історії та надайте докази прокурорам. Ви можете це зробити у ЦНАПі за адресою: площа Привокзальна, 2а. Попередньо потрібно зателефонувати за номером: +380688739218.
Також ви можете надати інформацію про військові злочини росії на сайті warcrimes.gov.ua. Ваші фото та відео допоможуть зібрати докази проти окупантів та отримати відшкодування завданих збитків”, – йдеться у дописі.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.