Минулої доби на Франківщині гасили 152 пожежі, з них 135 – сухої трави

Кримінал, Новини, Суспільство
Минулої доби підрозділами Головного управління ДСНС в Івано-Франківській області ліквідовано 152 пожежі, з них 135 – сухої трави та сміття на загальній площі більше 92 га, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.
28 березня в селі Вікняне Івано-Франківського району виникла пожежа речей домашнього вжитку в підвальному приміщенні житлового будинку;
– в селищі Делятин Надвірнянського району – пожежа дерев’яної альтанки;
– в місті Коломиї – пожежа покрівлі будівлі котельні на прилеглій території культової споруди;
– у селі Рибне Косівського району – пожежа недіючого житлового будинку та господарського комплексу;
– в селі Кулачківці Коломийського району – пожежа крівлі житлового будинку;
– в селі Сваричів Калуського району – пожежа недіючого житлового будинку.
– В місті Івано-Франківськ на вулиці Сорохтея виникла пожежа речей домашнього вжитку на першому поверсі дев’ятиповерхової новобудови житлового будинку.
Також минулої доби горіли господарські будівлі в селищі Печеніжин Коломийського району, в селі Манява та в селищі Обертин Івано-Франківського району, в селищі Делятин Надвірнянського району, в селі Степанівка Калуського району, в місті Калуш та в місті Тлумач.
29 березня на світанку в місті Івано-Франківськ на вулиці Грюнвальдська виникла пожежа речей домашнього вжитку в квартирі на другому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку; а о 06:30 в селі Чукалівка Івано-Франківського району виникла пожежа дерев’яної прибудови до двоповерхового житлового будинку.

Причини виникнення пожеж встановлюються.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.