Через влучання ракети у нафтобазу на Рівненщині затримається потяг Івано-Франківськ — Кременчук

Новини, Суспільство

Внаслідок пожежі, що виникла через влучання ракети РФ у нафтобазу в Дубно на Рівненщині, затримаються потяги Івано-Франківськ — Кременчук та Львів — Полтава.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Facebook-сторінку “Укрзалізниці”.

“Низка пасажирських поїздів прямуватимуть із затримкою на безпечній відстані. Це стосується насамперед поїздів Івано-Франківськ — Кременчук та Львів — Полтава. Час затримки — до двох годин, але можливі оперативні зміни”, — йдеться у дописі.

Що відомо

Увечері 26 березня російські окупаційні війська завдали ракетного удару по нафтобазі у місті Дубно на Рівненщині. Загалом увечері цього дня повітряна тривога у регіоні лунала двічі. Під час першої українські військові збили російський дрон.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.