На закарпатському кордоні за добу спіймали 53 чоловіків-ухилянтів

Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

Протягом минулої доби на ділянці Мукачівського загону Закарпатської області припинено десятки спроб незаконного перетину кордону, у результаті чого було затримано 53 особи. 

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Правопорушники намагаються щодня перетнути кордон за фальшивими документами – підробленими довідками, недійсними або чужими паспортами. А є й ті, що “запаковують себе” у особисті речі, намагаються підкупити охоронців кордону, або ж перевіряють пильність прикордонників на “зеленому” кордоні”, — йдеться у повідомленні.

Протягом минулої доби на ділянці Мукачівського загону припинено десятки спроб незаконного перетину кордону, у результаті чого було затримано 53 особи:

  • 20 громадян надали недійсні документи в пунктах пропуску;
  • ще 16 громадян України штурмували українсько-угорську ділянку “зеленого” кордону. Їх прикордонники відділення “Бодалово” затримали у взаємодії з поліцейськими у ході реалізації інформації, що надійшла від оперативників Мукачівського загону;
  • ще 17 чоловіків затримали прикордонники відділів “Косино”, “Тячів”, “Ділове” та “Дякове” під час патрулювання державної межі поза пунктами пропуску.

Відносно усіх затриманих складено протоколи про вчинені ними адмінправопорушення, справи скеровано до суду.

Що стосується громадян, які свідомо використовували підроблені документи та довідки, – прикордонники направили відповідні повідомлення про виявлення ознак злочинів до компетентних правоохоронних органів, які й будуть встановлювати їм міру відповідальності.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.