На Коломийщині вилучили близько 800 літрів фальсифікату (фото)

Кримінал, Новини

Прикарпатські поліцейські вилучили близько 800 літрів фальсифікованої алкогольної продукції. 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на поліцію області.

На Коломийщині у двох власників торговельних закладів правоохоронці виявили та вилучили близько 1000 пляшок алкоголю без марок акцизного збору, на загальну суму понад 200 тисяч гривень.

Минулої доби в ході відпрацювання території Коломиї поліцейські викрили заклади, в яких незаконного зберігали алкогольну продукцію без акцизних марок. Під час документування правопорушення інспектори вилучили майже тисячу пляшок алкогольних напоїв.

На правопорушників нелегального товару склали адміністративні протоколи за ч.1 ст. 164-5 (Зберігання або транспортування алкогольних напоїв чи тютюнових виробів, на яких немає марок акцизного податку встановленого зразка) КУпАП.

Варто додати, що на території Прикарпаття діє заборона на продаж населенню будь-яких алкогольних напоїв у період воєнного стану.

 

  

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.