Постраждалих немає: залізничники ремонтують потяг Київ-Івано-Франківськ, який вночі обстріляли війська рф

Кримінал, Новини, Суспільство

Залізничники ремонтують потяг зі сполученням Київ-Івано-Франківськ, який ввечері 24 березня під Васильковом Київської області обстріляли військові рф.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Суспільне.

За словами Михайла Шевчука, заступника начальника пасажирського вагонного депо Чернівці, постраждалих внаслідок обстрілів немає.

«Ударною хвилею повибивало вікна у трьох вагонах, ще у двох є поодинокі випадки. Сьогодні (25 березня – ред.) своїми силами замінимо це все і щасливо поїдемо далі. Мусимо, бо воєнний час, так воно і буде, – розповів залізничник.

Михайло Шевчук каже, що з пошкоджених вагонів пасажирів перевели в інші, які не зачепило ударною хвилею. За його словами, людей в потязі їхало небагато, тому й була можливість їх розмістити в інших вагонах.

«Провідники мусили перебувати у своїх купе, тому що вони не можуть покидати вагон – повинні чергувати на шляху прямування потяга», – пояснює Шевчук.

Всього у поїзді було 12 вагонів. Кількість пасажирів Михайло Шевчук пообіцяв повідомити згодом.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.