На час воєнного стану для важливих установ Бурштинська ТЕС даватиме тепло і гарячу воду безкоштовно

Економіка, Новини, Політика, Суспільство

Незважаючи на загрозу авіаударів та диверсій з боку окупанта енергетики Бурштинської ТЕС продовжують нести щоденну енерговарту.

На період воєнного стану ДТЕК Бурштинська ТЕС здійснює безкоштовне постачання теплової енергії та гарячої води для Бурштинської центральної міської лікарні, пожежно-рятувального загону та місцевих виробників хліба.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланнм на пресслужбу підприємства.

Там додають – сьогодні як ніколи важлива допомога клієнтів, які мають змогу розраховуватися за енергоресурси. Кожна оплата рахунку – це суттєвий внесок у підтримку ще одного фронту – енергетичного, де тримають оборону тисячі енергетиків. Електроенергія і теплова енергія роблять можливим життя країни під час війни.

“Дякуємо кожному, хто вчасно оплачує рахунки за електроенергію та тепло. Завдяки цим коштам ми можемо і надалі безперервно функціонувати та відпускати мегавати в мережу”, – йдеться у зверненні.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.