Зеленський підписав указ про єдине мовлення на всіх каналах. У Порошенка обурюються

Новини, Політика, Суспільство

Президент Володимир Зеленський увів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України “Щодо реалізації єдиної інформаційної політики в умовах воєнного стану”. 

Сайт ОПУ, член фракції “Європейська солідарність” Микола Княжицький у Facebook, який є засновником каналу “Еспресо”, коментар радника голови ОПУ Михайла Подоляка, про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Згідно з указом президента, в умовах воєнного стану забезпечується об’єднання усіх загальнонаціональних телеканалів на єдиній інформаційній платформі стратегічної комунікації – цілодобовому марафоні “Єдині новини #UАразом”.

У свою чергу, депутат фракції “ЄС” Микола Княжицький розкритикував такий указ президента, заявивши, що це рішення є незаконним.

 “В ефірі мають право мовити лише “Інтер”, Плюси, “Україна” і ICTV,  які роблять спільний марафон.

Вороги у владі штовхають президента не на боротьбу з Росією 24, яку включили у Мелітополі, а на боротьбу з українськими патріотичними каналами, які на відміну від “Інтера”, не підтримували ОПЗЖ і не прославляли агресора. Це незаконно і несправедливо”.

Радник голови ОПУ Михайло Подоляк  запевнив, що указ президента не передбачає закриття будь-яких телеканалів.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.