Почався хаос. Російські загарбники шукають будь-який спосіб потрапити в госпіталь (відео)

Відео-новини, Кримінал, Новини, Політика
Російські військові продовжують себе калічити, аби не воювати з Україною.
Про це повідомляє Служба безпеки України, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Фіртку.
Зокрема, про це свідчать чергові розмови загарбників, перехоплені СБУ. Так, на перехоплених розмовах чути, що в путінській армії почався повний хаос.
Окупанти стріляють один в одного, щоб потрапити у лікарню. Бо їм доводиться ховатися в окопах без їжі, води та зброї, чекаючи власної смерті.

«Сами-себя поху*ли, бл*дь. Мы же, как зайцы, бегаем, бл*дь, по минному полю. Спим в окопах, бл*дь», — говорить окупант, який хоче за будь-яку ціну звільнитися.
Дружина загарбника радить йому зламати собі ногу, щоб потрапити до шпиталю й не воювати.
«Невідомо, чи скористається вояка такою порадою. Але можемо сказати одне: зважаючи на рішучість українських військових та народу, у загарбників невеликий вибір: ламати собі ноги чи загинути. Або ж — просто здатися в полон.
Ми боремося і переможемо, бо захищаємо нашу Україну», — наголошують у СБУ.

Слава Україні! Ми переможемо!

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський підписав Указ №64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні». Так, відповідно до указу, воєнний стан запроваджується з 5:30 години 24 лютого 2022 року строком на 30 діб.

Водночас українцям пояснюють, що звуки сирен, переривчасті гудки підприємств або звуки гучномовця, що тривають упродовж кількох хвилин, — означають попереджувальний сигнал «Увага всім». Розповідаємо, що треба робити, почувши такий сигнал.

Крім цього, 1 березня до росії поїхали перші мішки з трупами та ешелони з пораненими.

21 лютого президент росії володимир путін заявив про визнання росією незалежності окремих районів Донецької та Луганської областей. Згодом він оголосив про введення регулярних російських військ на ці окуповані території для «підтримки миру».

24 лютого російський президент оголосив про початок операції проти України. О п’ятій годині ранку почались обстріли стратегічних об’єктів практично в усіх регіонах України. Крім цього, відбулась атака на підрозділи прикордонників по всій ліній кордону з росією та Білоруссю.

Відтак, в Україні після нападу російської федерації та обстрілів у регіонах ввели воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ завдавати окупантам максимальних втрат.

До слова, цивільне населення закликають до організованого опору на тлі повідомлень про надходження колон російсько-окупаційних військ із півночі України.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.