У Франківську пропонують роботу освітянам, які переїхали з інших регіонів України

Новини, Суспільство

В Івано-Франківській територіальній громаді пропонують роботу освітянам, які вимушено переїхали з інших регіонів України.

Про це повідомляють на Facebook-сторінці департаменту освіти та науки міської ради, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

У департаменті розробили форму онлайн-реєстрації для тимчасової зайнятості педагогів, які переїхали з регіонів, де тривають активні бойові дії.

Також для реєстрації можна скористатися QR-кодом на сторінці департаменту освіти та науки та телефонувати за номером: 068-03-56-028.

Станом на 15 березня на обліку в Івано-Франківському міському центрі зайнятості перебувають 27 людей з інших регіонів України. Для тих, хто шукає роботу у центрі зайнятості, пропонують 240 вакансій. Для того, щоб стати на облік в центрі зайнятості, потрібно мати із собою паспорт, ідентифікаційний код, трудову книжку, документ про освіту.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.