Поліція спіймала коломиянку на продажу спиртного

Кримінал, Новини, Суспільство

Коломийські полісмени під час превентивних заходів виявили жінку, яка вдома обладнала пункт продажу спиртного, яке продавала всім охочим.

Правоохоронці задокументували протиправні дії коломиянки та вилучили понад 30 літрів спирту, інформує пресслужба Нацполіції в області, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

На правопорушницю  складено адмінпротокол за ч. 1 ст. 164 КУпАП (порушення порядку провадження господарської діяльності). Передбачає штраф від 17 000 до 34 000 гривень з конфіскацією виготовленої продукції.

Поліція Прикарпаття звертається до мешканців області: якщо вам відома інформація про факти продажу алкоголю у воєнний час, негайно телефонуйте на лінію 102.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.