У Росії редакторка Першого каналу увірвалася в ефір новин з плакатом проти війни в Україні (відео)

Відео-новини, Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

Ввечері, 14 березня у прямому ефірі державного російського телеканалу Первый канал з’явилася жінка із плакатом, який закликає зупинити війну в Україні і перестати вірити у пропаганду РФ.

Нею виявилася редактор каналу Марина Овсяннікова, щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Представники каналу офіційно підтвердили “інцидент” і додали, що за даним фактом вже проводиться службова перевірка. Чи понесе відповідальність за його показ сам Первый канал, наразі невідомо.

Марина Овсяннікова вибігла у кадр прямо під час вечірніх новин. На її плакаті було намальовано російський та український прапори.

NO WAR. Зупиніть війну! Не вірте у пропаганду. Тут вам брешуть. Russians against war, – написала вона на своєму плакаті.

Відразу після інциденту Марину затримали поліцейські. Станом на вечір 14 березня вона перебуває у відділку на допиті.

Також відомо, що за лічені хвилини до демонстрації в прямому ефірі Марина Овсяннікова зняла відео, в якому назвала Росію країною-агресором, а війну в Україні – великим злочином.

Вона також розповіла, що її батько – українець, а матір – росіянка, однак вони ніколи не воювали, а намисто на її шиї, розмальоване кольорами прапорів України та Росії, символізує заклик негайно зупинити війну, яку розв’язав диктатор Путін.

– На жаль, останні роки я працювала на Першому каналі, займаючись кремлівською пропагандою. Мені дуже соромно, – підкреслила вона.

Поки Марина Овсяннікова перебуває на допиті, на її сторінці у Facebook щосекунди з’являються коментарі зі словами вдячності за сміливість і справедливу позицію.

За попередньою інформацією, на неї уже складено адмінпротокол за “дискредитацію російської армії”.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.