Інформація щодо витоку хлору на “Карпатнафтохімі” є неправдивою – мер Калуша

Новини, Суспільство

Сьогодні о 02.18 на території Івано-Франківської області оголосили повітряну тривогу.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Бліц-інфо.

В той самий час з’явилась інформація, що начебто трапилась аварія з витоком хлору на підприємстві “Карпатнафтохім”. Користувачі соцмереж повідомили, що відповідне оголошення прозвучало на радіо.

Втім, як повідомив міський голова Калуша Андрій Найда, інформація про витік хлору є неправдивою, адже під час трансляції повідомлення на радіо трапилась технічна помилка.

“Звертаю увагу мешканців громади! Інформація щодо витоку хлору на КАРПАТНАФТОХІМ є неправдивою. І загрози життю мешканців немає. 14 березня о 2.20 год на території громади спрацювала сирена “Повітряна тривога “. Працівники зміни підприємства знаходяться в укритті”, – повідомив мер.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.