Марцінків: ранкові вибухи у Франківську – удар по аеропорту

Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

У неділю, 13 березня, приблизно о 7 ранку мешканці Івано-Франківська почули сильний вибух.

Вибух було чути у різних мікрорайонах міста. Повідомляють, що в деяких районах було чути ще кілька менш гучних вибухів, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Руслан Марцінків повідомив, що ворог знову завдав удару по аеропорту.

– За попередньою інформацією, сьогоднішні ранкові вибухи були від удару по аеропорту. Зараз деталі ще встановлюються. Я нагадую, що ціль ворога – посіяти паніку і страх. Ворог може і буде завдавати ударів в тилу України. Треба бути максимально уважними та обережними, коли чуєте повідомлення про небезпеку з офіційних джерел (від мене, від голови військової адміністрації чи з додатку «Тривога»). І виконуйте вказівки, які вам дають! Райони наближені до аеропорту я прошу за можливості переїхати, – зазначив Марцінків.

Читайте найголовніші новини Івано-Франківська та Прикарпаття на сайті Голос ІФ.  Дивіться відео-новини, розслідування на YouTube каналі Голос ІФ.

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.